Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

American Bobtail Kedisi

Bobtail adeta bir golden retriever yavrusu kadar hareketli ve enerji dolu bir kedi türüdür. American bobtail kedisi american bobtail karakteri.

Animalssale Cats Catbreeds Americanbobtail Cat Breeds American Bobtail Cats

Bunu eğitime açık olması komut algılama kapasitesinin sınırlarının geniş olması ve bazı.

American bobtail kedisi. Bobtail kedisi arizona eyaletinde popüler olan yodi ve sender kedileri ile çiftleştirilmesi sonucu ortaya çıkmıştır. Kısa kuyruklu püsküllü pati ve kulaklara sahip güçlü bedeni ile american bobtail cinsi kedilerin belirgin bir yabani görüntüsü vardır. Herkesin sevgilisi olabilecek hatta psikoterapi seanslarındaki tedavi yöntem ve programlarında dahi faydalanılan bir kedi olan american bobtail kedisi duygusu yoğun bir ruha sahiptir.

American bobtail kedisi 1900 lü yıllarda ilk olarak arizona da keşfedildi. çünkü bu cins kediler sahibine adanmış altın kalbe sahiptir. Diyelim ki golden retriever köpeklerin karakterini seviyorsunuz ancak köpeğin büyüklüğü ve enerjisi sizin başa çıkabileceğinizden biraz fazla.

Onu diğer kedi türlerinden ayıran en büyük özelliği doğa ile iç içe olan yapısı ile beraberinde sahibi eşliğinde sokakta dolaşabilmesi olarak bilinmektedir. özellikle masum ve zararsız olduğu için herkesle çok iyi anlaşıp nazikçe yaklaşımda bulunur. Bunu bir amerikan bobtail sahibi duyacak olursa size kendi kedisini önerecektir.

Melez kedilere şahane bir örnektir. American bobtail kedisi fiziksel özellikleri. Sahibini sürekli takip eder oyun oynamayı sever tasma ile gezdirilebilir eğitimini aldıktan sonra tabi ve misafirleri hoş karşılar.

Powered by create your own unique website with customizable templates. Orta boy ile büyük boy kediler içerisinde kategorize edilir. American bobtail kedisi tarihi ve kökeni amerika nın eyaletlerinden biri olan arizona da ortaya çıkmıştır.

Birçok konu uzmanına göre ise kediler içinde köpek ırkına en yakın tür bu cins oalrak gösterilmektedir. Aktif kedi ırklarıyla kıyaslandığında i̇ran kedisi 1 abyssinian 10 american bobtail 10 üzerinden 7 ya da 8 aktiflik notu alabilir eğlenceyi seven şamatacı kedilerdir ama hiperaktif değildirler. Arizona halkı tarafından yodi adı verilen kedinin sander isimli türü net olmayan bir kedi ile çiftleştirilmesi sonucu american bobtail kedisi ortaya çıktı.

Ancak oldukça evcil ve sakin bir kedi olarak literatüre geçmiştir. American bobtail kedisi için söylenen ve yapılan tanımların çoğunda bu türün uysallığı ve zekâsı aynı zamanda sahibine duyduğu sevgi hep ön plana çıkmaktadır.

American Bobtail Kedi Irki Ve Ozellikleri Kedi Kedi Esprileri Hayvan

17 Best Images About Manx Kitties On Pinterest American Bobtail American Bobtail Cat Bobtail Cat Pretty Cats

Types Of Cats With Pictures B See More Stunning Cats At Catincare Com American Bobtail Cat Bobtail Cat Grey Cat Breeds

Top Dog Adli Kullanicinin Animal Panosundaki Pin Kedi

American Bobtail American Bobtail Cat Bobtail Cat Cat Breeds

Nice American Bobtail Cat Breeds And Information Kedi Cats

American Bobtail Cat Grey American Bobtail Cat American Bobtail Bobtail Cat

American Bobtail Cats American Bobtail American Bobtail Cat Cats

Pin By Sisa In Wonderland On Animal And Pets Pretty Cats Cute Cats American Bobtail Cat

American Bobtail A Naturally Occurring Short Tailed Cat Native To North America Abyssinian Cats Cat Breeds American Bobtail Cat

Cool American Bobtail Cat Breeds And Information Kedi Esprileri Kedi Heykel

7 Facts About American Bobtail Cats You Have To Know Anifa Blog Kittens Cutest Cats Cute Animals

7 Facts About American Bobtail Cats You Have To Know Anifa Blog Kittens Cutest Pretty Cats Cute Cats And Kittens

7 Facts About American Bobtail Cats You Have To Know Anifa Blog Sevimli Kedi Yavrulari Hayvanlar Sevimli Hayvan Yavrulari

Cool American Bobtail Cat Breeds And Information

American Bobtail Cinsi Kedi American Bobtail Cat Tekir Kediler Kediler Ve Yavrulari Evcil Hayvanlar

Imagen De Animal And Cat Kittens Cutest Cute Cats Fluffy Kittens

7 Facts About American Bobtail Cats You Have To Know Anifa Blog Evcil Hayvanlar Guzel Kediler Hayvan

American Bobtail Health Few Health Issues Grooming Long Hair Requires More Effort Family Excellent For All Fact Great For Emotional American Bobtail Cat Bobtail Cat Cat Breeds


Posting Komentar untuk "American Bobtail Kedisi"

1324680488125" crossorigin="anonymous">